ATENCIÓN!

miércoles, 18 de marzo de 2009

NATURAL BORN KILLERS


Aquí tenemos a Mallory Knox, de Asesinos natos. Además de la película he tomado como modelo una figura de McFarlane Toys que compré especialmente para la ocasión. Esta vez quería experimentar un pelín con la técnica: está dibujada a lápiz pero vectorizada punto por punto en el Macromedia Flash (sí, todavía estoy con el 8) para darle el color sin utilizar ningún perfil.

3 comentarios:

  1. Pipo!! aquí estic, deixant constància que sí, que ja he entrat. Oooooh! Quines grans superproduccions dibujiles! quiero más! oleole mi nene!!! Per cert: per mi la superabuela continua sent la millor, encara que t'escrigui sota la "psico-killer" que, per cert (bis) s'assembla a mi, jajajajaja!!
    Mmmmuaaaaaa!

    ResponderEliminar
  2. Veig una lleugera semblança d’alguns personatges que se’m antogen molt propers, no hi entenc gaire de superherois encara que hi ha algú que em diu Superman i de que puc convertir-me en Pedra, Gel, Foc, Contribuent d’hisenda i Treballador Públic, valoro i molt la teva creativitat i el regust que tenen els teus dibuixos d’aquells còmics que si que vaig llegir fa anys. Et proposo un nou Súper – Heroi, el CRISSISMAN que sembla que te futur, hipoteques, pagares, avals, percentatges, IPC, mibor, acomiadaments, suïcidis per aquestes raons, i apareix CRISSISMAN que ho arregla Tot, To, i Tot. Felicitats pel blog i per la teva feina.

    ResponderEliminar
  3. Mmm... Crisisman contra la inflació, contra l'atur, contra la pujada de la hipoteca, contra... uff! No sé si en tindríem prou amb un! Potser caldria un grup d'herois com ara la Lliga de la justícia o els Venjadors... mmm... la Lliga Anticrisi... (no, sona massa futbolero)... els Venjadors de l'Insolvent... (no m'acaba)... els Increibles Paquets de Mesures... (tenint en compte que els superherois porten els calçotets per fora no sé si seria la millor opció)... Ja hi pensaré amb més calma.

    ResponderEliminar

Adelante, no te cortes. Los comentarios siempre son bien recibidos.