ATENCIÓN!

miércoles, 29 de abril de 2009

LA GUIA DE L'EMANCIPAT

Casualidades de la vida... Apenas unos días después de colgar en este blog la careta de entrada de La Guía de l'emancipat me comunican que soy, junto con los demás miembros del equipo, finalista de los Premis Miramar a la creativitat audiovisual del Consell Assessor de RTVE a Catalunya por este trabajo.

Una agradable sorpresa. Quizás sea porque yo me lo sé de memoria y le veo todos los errores, pero no me lo acabo de explicar. Aquí os dejo el capítulo entero para que juzguéis vosotros mismos... ¿Será por el pollo de goma?


4 comentarios:

  1. ¡¡¡Enhorabuena, Dani!!!
    ¡¡Suerte!!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona a tot l'equip, jo hi tinc interesos paternals, je je. A per cert Quina és l'edat límit de la emancipació, es que tinc dubtes raonables.

    ResponderEliminar
  3. Bé, això depèn de la modalitat d'emancipació. Ara mateix la modalitat preferent (pels fills) és que s'emancipin els pares... o sigui que la podriem situar entre els 60 o 70 anys. Jejeje

    ResponderEliminar
  4. reòndimes Dani, m'ha semblat simplement GENIAL.

    i la teva parella també apareix fantàstica, felicitats pel premi i, si a més del reconeixemnent t'han obsequiat amb calerons de l'estat, ja saps on t'ho pots gastar ;)

    ResponderEliminar

Adelante, no te cortes. Los comentarios siempre son bien recibidos.